torsdag den 3. september 2009

Minus 50 kilo...jamen hvordan???

Ja det ved jeg heller ikke. 
MEN jeg ved, at jeg nu er kommet af med de første 14 kilo, og at resten kommer hen ad vejen. 
Måske går det meget langsommere end jeg havde forudset og det er helt bestemt en af grundene til at jeg har givet op alle de andre gange - tålmodighed er absolut ikke min største dyd. 
For pokker jeg er vædder og vant til at det, jeg går i gang med, det helst skal være gjort færdig senest dagen før. 

Men dette projekt skal tage tid - det er projektet i sig selv, jeg lærer af. Det er tidsaspektet, der gør at jeg ikke falder tilbage til de gamle vaner. For indbygget i mit program er nemlig muligheden for at skeje ud og lave flik-flak og så vende tilbage til programmet og gå videre. Endda uden at det giver de voldsomste negative udsving på vægten. 
De gange hvor jeg er gået på hård kur, har jeg givet op efter kort tid, fordi jeg ikke kunne forene kuren med en almindelig hverdag, men nu.....Ingen problemer! 
Jo længere jeg kommer ind i forløbet, jo mere opdager jeg, at sundere livsstil langsomt erstatter de gamle vaner, uden at jeg egentlig tænker over det. Det sker nok fordi, jeg nyder de bivirkninger der følger med og derfor ubevidst tager mere og mere afstand fra at føle mig forædt, oppustet og energiforladt. Det er blevet en nydelse at opleve mæthed på en helt anden måde. 
Det ER blevet min hverdag nu. 

Men jeg ved også, at det ville være et umuligt projekt, hvis jeg ikke havde fået den opbakning, jeg har fået. Desværre ikke herhjemme - her må jeg være hård og brutal og stadig sige nejtak til flødekager og wienerbrød og nej til at lave pandekager i stedet for middagsmad - ØV!! Det er ellers også her, jeg møder den største kritik, så jeg har svært ved at forså at tingene ikke rigtig hænger sammen. Men det er jo ikke nogen nyhed, så jeg orker ikke bruge mere energi på at forstå hvorfor det er sådan. Det er blevet til en accept af at sådan er det bare.....

Mit næste mål er er runde de første 15 kilo og umiddelbart derefter bliver næste mål at komme under 99,9 - og denne gang lykkes det! 
Der er alt for mange mennesker involveret - alt for mange, som jeg ville svigte grusomt hvis jeg ikke gennemfører denne gang. 

Så stort tak til Jer der løfter mig op, når jeg er nede og trækker mig fremad, når jeg er ude i modvind.


Har du selv brug for at komme i gang med et stort vægttab?
FAT er gruppen for Forenede Aktive Tyksakker
Vi hjælper hinanden AKTIVT