mandag den 17. oktober 2011

Taknemmelighed

Jeg har lovet indtil videre at holde mig til at blogge om kur og vægttab, og det vil jeg gøre mit bedste for at bestræbe mig for at gøre, selvom det nok bliver mere end svært, når tankerne er alle mulige andre steder henne.

Faktisk er jeg lige der, hvor kuren er så indbygget / integreret at det hele går pr. automatik, og det er en rigtig tryg følelse nu.

Der var nogle uger, hvor jeg var nærmest bidt af at hoppe på vægten i tide og utide (det er vel også motion, ikk??) men nu har jeg faktisk endda oplevet, at jeg har glemt det! Faktisk kikker jeg ikke særlig meget på, hvor langt der er til at jeg "går i mål" men langt mere på vejen, jeg allerede har gået og de ting, jeg har lagt fra mig på vejen af hæmninger, frustrationer, begrænsninger osv.

En sjov oplevelse at tallene faktisk ikke længere er det vigtige, men følelsen!!

Er du så færdig! 

Den ultimative følelse af frihed på alle måder, både fysisk og psykisk. 

Kan du forestille dig at slæbe rundt med en rygsæk fyldt med 40 liter mælk og så mærke hvordan det føles når de 20 af dem er væk, og man ved at resten også forsvinder i en rygende fart? Det kan du nok ikke, hvis du ikke har prøvet det, men alle der har vil helt bestemt give mig ret - følelsen er uforlignelig! Jeg havde konstant ondt i ryggen, og mange dage gik med ikke at kunne være nogen steder for smerter, ikke kunne arbejde eller bevæge mig uden at smerterne væltede igennem hele kroppen. 

Og nu har jeg ikke ondt nogen steder overhovedet!

Fuldstændig ubeskrivelig fantastisk og vidunderlig skøn! 

Jeg føler mig så hot og sexet, nyder at kunne hoppe i de stramme jeans og ikke længere ligne en dårligt snøret rullepølse. Kunne hoppe i de høje hæle og ikke få så ondt i knæ og ankler, at jeg må opgive. Kunne trave lange ture igen uden at "falde besvimet om" bagefter. 

Det er en gave, der langt overstiger den investering, jeg har lagt i projektet.

Hvor er jeg rig!

Minus 18,7 kg