lørdag den 10. september 2011

Uhhh.....det er næsten det sværeste!

Nu er jeg gået i gang med at "loade" til 2. omgang, og det er rigtig svært. At loade betyder at man tager 2 dage, hvor man simpelthen propper sig med fede sager - alle de ting, man ellers går laaaangt udenom. Det kan ikke undgås at vægten stiger i de 2 dage, og det er det, jeg mener med at det er svært.

Men for at få et godt forløb, er det nødvendigt, at der kommer fuld tryk på forbrændingen, og at der er fri adgang til fedtdepoterne.

Inden mit første forløb, havde jeg bare spist lidt smør på brødet, lidt fed ost og lidt mælk i kaffen, og måske var det medvirkende til, at jeg var så forfærdeligt sulten næsten hele forløbet igennem.
I dag fatter  jeg ikke, hvordan jeg fandt styrke til at stå det igennem.

Men det gjorde jeg altså og tabte som bekendt over 10 kilo.

Det er altså nogen af de 10 kilo, jeg nu skal acceptere blive reduceret i et par dage, mens jeg kyler mad indenbords. I dag skal jeg spise frokost med en veninde og i aften står den på stegt ål med flødestuvede kartofler. I morgen skal ha et kodylt morgenbord med rundstykker, basser, blødkogte æg - hele svineriet  - og om eftermiddagen tager vi over og siger farvel for i år til vores yndlings flæskestegssandwich-pusher + afslutter softice sæsonen. Det lyder hårdt, ikk?

I dag og i morgen slår jeg mig altså simpelthen løs og smider alle hæmninger, og på mandag kører kuren igen for fulde gardiner.

Målet i denne omgang er et 8-tal forrest  - altså ca. 10-12 kg (alt afhængigt hvor meget der ryger på under loadingen), og jeg regner med at køre 30-45 dage.