torsdag den 28. juli 2011

4. kurdag

Der er flere, der spørger om der ikke er bivirkninger, og naturligvis er der da det!

Bivirkningerne er: 
Meget bedre humør, lidt blødere hud, mindre søvnbehov, mere energi

.....men det kan jeg nu godt leve med.

I går blev jeg pludseligt sulten ved 16-tiden, men en stor skål salat 100 g. dampet kyllingebryst, ½ skive rugbrød og 1 stort æble tog sulten fuldstændigt.

Jeg kom bagefter til at tænke på, at det var fordi min kæreste kom ind med en tallerken med smørrebrød, så mit duftcenter har vækket lysten til mad + at jeg ikke havde taget dråberne siden kl. 8 om morgenen.

Nu må jeg vist lige stramme op og huske at tage dråberne regelmæssigt.

Men vægten siger minus 3,1 kilo - tør jeg virkelig tro på det? Jeg bliver ved med at finde på forklaringer,
...at jeg har stået skævt på vægten (alle 385 gange ??)
...at det er væskebalancen (og hvorfor skulle jeg pludselig ha mindre væske i kroppen??)
...at det går i stå, når jeg rammer en af mine tidligere "hurdler"....tjae....den første har jeg allerede passeret med glans, såe....

Jeg kan jo allerede mærke det på mine cowboybukser, og jeg er nu glad for, at jeg ikke forærede alt mig tøj væk - det bliver rart at ha i overgangsfasen, for med den fart, kunne det hurtigt overstige mit tøjbudget, hvis jeg skulle følge med rent størrelsesmæssigt.

Skal vi ikke bare sige at når jeg runder de 5 kilo - så tror jeg på det for alvor?

Men uanset hvad, så tager jeg 2 fulde programmer af hver 40 dage. Og min tidsplan er fuldstændig perfekt, for jeg går fra "Stabilisering" d. 17. december. Måske har jeg allerede nået min målvægt på det tidspunkt - og måske ikke, men under alle omstændigheder skal jeg holde min. 8 ugers pause efter 2. omgang, så julen er reddet.